Ta strona korzysta z cookies, czyli niewielkich plików zapisywanych w Twoim urządzeniu - dowiedz się więcej rozumiem

Narzedzia

Siła Natury

Malwa

Kuchnia restauracji znana jest nie tylko miejscowym smakoszom ale także szerokiemu gronu odwiedzających gości, a to głównie za sprawą wytwornych bankietów, uroczystych kolacji przyjęć okazjonalnych czy uczt weselnych. W bogatej ofercie menu przygotowanej przez szefa kuchni obok dominującej kuchni polskiej znaleźć można także bogatą ofertę dań regionalnych oraz kilka specjałów kuchni chińskiej, czy włoskiej.

Dzisiaj restauracja znana jest ze:
- smacznego chrupiącego pstrąga,
- gulaszu horzelickiego,
- giczy cielęcej,
- golonki po beskidzku
- pysznych flaczków.

Wśród klientów uznanie zdobyły także takie specjalności i dania firmowe jak:
- Potrawa Malwa
- Jadło Drwala.

Polecane są również pieczone prosiaki oraz jagnięta, które porcjowane na oczach gości są nie lada ucztą.

Dane kontaktowe:
Malwa
Brenna, ul. Jatny 11
tel. (33) 853 64 83

www.malwa.pl